Doorgaan naar inhoud

Over Ons

Bij OnlineRetouren.nl zijn wij gespecialiseerd in het opkopen van retouren-goederen en rest voorraden. Wij testen deze producten grondig en bieden ze vervolgens aan tegen aantrekkelijke kortingen. Zo kunt u profiteer van hoge kwaliteit producten tegen een scherpe prijs. Onze selectie varieert van elektronica tot mode en van huishoudelijke apparaten tot speelgoed. Er is voor ieder wat wils. Bezoek onze website regelmatig voor de nieuwste aanbiedingen en sla snel uw slag.

Bij OnlineRetouren.nl nemen wij onze controle van producten zeer serieus. Elk product dat wij opkopen, wordt grondig gecontroleerd op kwaliteit en werking. Onze technische afdeling inspecteert elk product op eventuele beschadigingen of defecten, en test de functies ervan om te zorgen dat alles naar behoren werkt. Wij kopen onze producten op bij grote winkelketens zoals de Action, waar we zorgvuldig uitgekozen producten selecteren. Indien er problemen zijn met een product, zullen wij deze repareren of vervangen voor verkoop. We zijn er trots op dat we alleen producten aanbieden van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Bij OnlineRetouren.nl staan we achter de kwaliteit van onze producten en willen we dat onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Als een klant niet tevreden is met hun aankoop of als een product niet in goede staat is, bieden wij een geweldige klantenservice en een efficiënte afhandeling van klachten. Ons doel is om elke klant tevreden te stellen en eventuele problemen snel op te lossen. Wij bieden een 30 dagen geld terug garantie op onze producten zonder enige vragen. Als een klant ontevreden is over hun aankoop, kunnen zij contact opnemen met onze klantenservice en hun geld terug krijgen. Wij streven ernaar om elke klacht zo snel mogelijk op te lossen en onze klanten een positieve ervaring te geven bij OnlineRetouren.nl.

Vergelijk Producten

{"one"=>"Selecteer 2 of 3 items om te vergelijken", "other"=>"{{ count }} van 3 items geselecteerd"}

Selecteer het eerste item om te vergelijken

Selecteer tweede item om te vergelijken

Selecteer derde item om te vergelijken

Vergelijken